dinsdag 2 augustus 2011

De globale productengids 
Nieuwsbrief nr. 32


De startpagina van WebOrder.biz bevat nu een globale productengids. Deze gids wordt "globaal" genoemd omdat hij ieder in WebOrder gecreëerd product (goed of dienst) kan bevatten.
  • In de globale gids worden de producten op drie niveaus geklasseerd. De lijst met de links, uitgebeeld onder de titel Categorieën van de startpagina, omvat al de indelingen van het eerste niveau.

  • De zeven laatst aangemaakte producten, die aan de gids werden toegevoegd, worden weergegeven in omgekeerde chronologische volgorde op de WebOrder.biz startpagina. Elke productfiche toont een samengevat profiel van de organisatie die het product voorstelt en ook de links naar ieder verkooppunt waar het product beschikbaar is.

  • Standaard wordt een product, wanneer het is aangemaakt, aan de gids niet toegevoegd. Om een product automatisch in de productengids te doen verschijnen moet men, voor minstens het eerste niveau van de gids, de categorie aanduiden waarin het moet worden opgenomen (in stap 3 van de wizard voor het bewerken van de producten: Klassering in de productengids). Als het deel uitmaakt van de zeven laatst in WebOrder aangemaakte producten, zal het product ook op de lijst "Laatst toegevoegde producten" van de WebOrder.biz homepage te voorschijn komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten